Home
Európa Krisztusért
Üdvözletek
Csatlakozom
Európa-leveleink
Christian Action
Christianophobia
Links

Tevékenységünk

Minden európai polgárt szívesen várunk, hogy csatlakozva hozzánk, együtt imádkozzunk. Ennek érdekében széles körben terjesztettük az Európa-hal matricát, melyen megtalálható a problémák rövid összefoglalója (Charta) és egy felhívás az imádságra. Amennyiben velünk szeretne imádkozni kérjük töltse ki a jelentkezési lapot. Ezáltal e-mailen elküldhetjük Önnek havonta megjelenő hírlevelünket is. Szintén nagy örömmel küldjük el Önnek logónkat, az Európa-hal matricát.

Szűkebb értelemben véve, nincsenek tagjaink, csak résztvevőink, akik egy ötletet valósítottak meg. Az „Európa Krisztusért!“ kezdeményezés különböző felekezetű keresztények közös gondolata volt, választ keresve napjaink keresztényekkel szembeni diszkriminációjára. Projektünk elindításához a legutolsó lökést a világszerte működő segélyszervezet, a „Aid to the Church in Need“ adta meg  2005. januárjában. Azóta önállóan működik az „Európa Krisztusért!“ szervezet és a lehető legtöbb szervezettel keresi az együttműködést.

Az Európa-hal matricák kétféle módon kerülnek kiosztásra: egyrészt a nagyobb rendezvényeken (pl. Ifjúsági Világnap), másrészt a helyi templomok, gyülekezetek, mozgalmak közreműködésén keresztül.

Projektünket negyedéves ciklusokban egyre több nyelvi területre szeretnénk kitágítani. 

Figyelem: Kezdeményezésünk nem egy politikai kampány, hanem az egyének Istenhez való odafordulását kívánja támogatni. Figyelembevéve a számos keresztényellenes és a keresztény értékek elleni támadásokat, a remény ébresztése valóban sürgőssé vált: európai országok keresztényei, mint a „szentek közössége“ közös célok és érdekek mentén foghassanak össze.

 

| |
 
 
© 2005 - 2023 - Europa für Christus